Els passats dies 21, 22 i 23 d’abril, aprofitant la Diada de Sant Jordi i les Festes de Primavera de L’Hospitalet de Llobregat, la Fundació Okume AZ va voler estar present en un dels stands d’entitats. Vam poder oferir els llibres solidaris de la Fundació i a més a més vam comptar amb la ja habitual col·laboració dels nois i noies dels cicles d’Imatge Personal del CE Jaume Balmes, els quals van realitzar pentinats i maquillatges, tant a adults com a nens i nenes (CFGM Estètica i Bellesa, CFGM Perruqueria i Cosmètica Capil·lar i CFGS d’Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa).

MOLTÍSSIMES GRÀCIES a tots els que van venir a visitar-nos durant els tres dies i a tots aquells que van interessar-se pel projecte que OKUME AZ realitza a l’escola Balmes-Bata. Sense vosaltres això no seria possible!!!

FOTOS DE LES JORNADES

—————————————-

Los pasados días 21, 22 y 23 de abril, aprovechando la Fiesta de Sant Jordi y las Fiestas de Primavera de L’Hospitalet de Llobregat, la Fundación Okume AZ quiso estar presente en uno de los stands de entidades. Pudimos ofrecer los libros solidarios de la Fundación y además contamos con la ya habitual colaboración de los chicos y chicas de los ciclos de Imagen Personal del CE Jaume Balmes, los cuales realizaron peinados y maquillajes, tanto a adultos como a niños y niñas (CFGM Estética y Belleza, CFGM Peluquería y Cosmética Capilar y CFGS de Asesoría de Imagen Personal y Corporativa).

MUCHÍSIMAS GRACIAS a todos los que vinieron a visitarnos durante los tres días y a todos aquellos que se interesaron por el proyecto que OKUME AZ realiza en la escuela Balmes-Bata. ¡¡Sin vosotros esto no sería posible!!

FOTOS DE LES JORNADAS